Middagsmeny vecka 19/2023

 

Första veckan i maj är nu över och här kommer nästa veckas meny. Som jag tidigare har nämnt så är planering viktig för mig, annars får jag inte riktigt ihop vardagen. Jag har så många idéer i skallen men har så lite tid över för att förverkliga dem alla. Men sakta men säkert så bockar jag av en sak i taget. En sak är säker, ni har lite grejer att se fram emot. Tills dess… må så gott! Nadja

Måndag: Ugnspannkaka

Tisdag: Kycklingkebabsallad

Onsdag: Macaroni & Cheese med knaprig bacon

Torsdag: Torsk med nudelwok

Fredag: Korvtaco med guacamole och tacoyoghurt

Lördag: Filé med ostmos

Söndag: Savoykålswok med het nötfärs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.