Veckans middag nr: 103

 

Förra veckan var en tuff vecka för mig med mycket jobb och långa dagar. Så i helgen gjorde jag det jag älskar att göra…stå i köket och BAKA. Det blev en hel del gott så ni kan se fram emot lite bakrecept denna vecka. Denna vecka kommer jag även att utse vinnaren av den fina kolsyreapparaten Aqvia Balance, så håll utkick efter det för det kanske är du som blir vinnaren. Annars så önskar jag er en trevlig vecka med mycket sol! Kram Nadja

~Veckans middag nr: 103~

Måndag: Kabanoss- och äggpanneröra

Tisdag: Marockansk couscous med kebabbiff

Onsdag: Kokt fisk med äggsås

Torsdag: Macaroni and cheese

Fredag: Pastawok med kyckling 

Lördag: Pepparkotlett med ugnstekt vitlökspotatis 

Söndag: Höstgryta med bacon

Och veckans söta: Äppelmazariner

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.