Veckans middag nummer 86

 

Igår hade vi stora problem med vår internet och jag trodde inte att jag skulle hinna göra en ny ”Veckans middag” till er. Men på sen kvällen så kom den igång igen och då fixade jag ihop en till er. Varsegoda! Jag hoppas ni finner något gott som passar er. Jag hoppas även att vädret nu håller i sig och att vi alla får en härlig fin och solig vecka. Sköt om er! Nadja

~***~

Måndag:

Bakad potatis med salsakeso

Tisdag:

Krämig tagliatelle med rökt lax och citron

Onsdag:Ugnsgratinerad korv

Torsdag:

Pastawok med kyckling

Fredag:

Baconbiffar

tillsammans med

Couscoussallad

Lördag:

Filodegspaj

Söndag:

Allroundmarinerade revbensspjäll

Veckans söta:

Blåbärspaj med mandel

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.