Middagsmeny vecka 3/2020

 

Det blir galet mycket gott nästa vecka till middag. Vår middagsmeny bjuder på bland annat: krispiga kycklingbitar med currydip, örtgratinerad korv, tortillapizza, smarrig filébit med het potatis och mycket, mycket mera. Önskar dig en superfin vecka och tack för att du kikar in här/ Kram Nadja

Lite information: Jag kämpar på med att ändra recepten till ViktVäktarnas nya program (Blå-Grön-Lila) och hoppas att du har lite tålamod med att det tar längre tid. Det finns över 600 recept på bloggen som ska ändras och då förstår du att det tar tid. Jag driver bloggen helt på min fritid och klämmer in arbetet med den så fort ledig tid finns. Om du ser ett recept som jag inte har hunnit ändra till nya programmet, så kan jag bara säga att där det står ”Flex Smartpoints” är idag Blå plan och där det står endast ”Smartpoints” är idag Grön plan. Det kanske kan underlätta för dig tills jag hinner ändra alla recept.

Måndag: Äggkaka med squash (4sp BLÅ/6sp GRÖN)

Tisdag: Krispiga kycklingbitar med currydip (2sp+ BLÅ/4sp+ GRÖN)

Onsdag: Krämig tagliatelle med rökt lax och citron (11sp BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Örtgratinerad korv (7 sp+ BLÅ/GRÖN)

Fredag: Tortillapizza med köttfärs (13sp BLÅ/14 sp GRÖN

Lördag: Filébit med het potatis (10 sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Kyckling Cashew (1sp+ BLÅ/3sp+ GRÖN)

2 kommentarer

 • Nadja

  Hej Sandra,
  De recept som finns här är ju på helt vanlig mat och som passar alla. Om man är Viktväktare så är fördelen att recepten är uträknade efter deras program och gör det hela lite lättare. Alla i min familj äter av denna mat och det är bara jag som är Viktväktare, jag lagar inte annan mat till dem. Kul att jag kan inspirera.
  Hälsningar Nadja

   
 • Sandra

  Jag kan väl känna att om man nu är Viktväktare så kan man ju vara tacksam för all inspo du ger oss + att det som finns här är ”Viktväktarvänligt” & lätt att räkna ut själv <3 Tack för all inspo 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.