Veckans middagstips nr 137

 

Under veckan då jag var ledig så hann jag ta en tripp till Dublin i några dagar. Där fick jag en dos av magsjuka. Den höll sig som tur var bara i en dag. Men efter det så har os från mat inte varit så populärt, vilket har medfört att all matlagning har bara gjorts i nödfall och som allra hastigast. Jag hoppas att det vänder snart så att jag kan få dela med mig av fler nya recept. Önskar er en toppenfin vecka med mycket sol och värme! Nadja

~Veckans middagstips nr 137~

Pasta med lövbiffsåsMåndag: Pasta med lövbiff

Piripirikryddad kasslerTisdag: Piripirikassler 

Kyckling med dragon, purjo, potatis o morötterOnsdag: Kyckling i dragonsås

Kebabbiff med marockansk couscousTorsdag: Marockansk couscous med kebabbiff

Ostlängd med skinak och purjolökFredag: Ostlängd med skinka och lök

Lördag: Moussaka

Söndag: Fransk tomatfisk

HallonpajVeckans söta: Hallonpaj

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.