ViktVäktarnas nya program startar idag: PersonligaPoints!

 

Idag så släpper ViktVäktarna sitt nya program PERSONLIGA POINTS (jag kommer förkorta det till pp i mina uträkningar). Programmet som har blivit ännu mer anpassad efter en själv och mer personligare. Allt fokuserar på just din hälsa och välmående, att du ska må bra, att du ska kunna gå ner i vikt samtidigt som du äter det du gillar.

 

 

PLANERA – en viktig teknik för beteendeförändring som hjälper dig att skapa hälsosamma vanor, vanor som resulterar i en långsiktig viktminskning. När du planerar så är risken mindre att du gör dåliga val, sparar tid och i WW appen så finns flera alternativ som kan underlätta din planering

ÄT MAT DU GILLAR – med personliga points kan du njuta av mat utan få dåligt samvete. Du får svara på några frågor om vad du oftast äter och därefter så skapas din dagliga pointsbudget efter dina val. Det nya programmet är utformad efter en ny formel där man tar hänsyn kalorier, fibrer, mättat och omättat fett, tillsatt socker och naturligt socker, hur mycket mat rör på sig m.m.

REGISTRERA – att registrera det du äter hjälper dig att gå ner i vikt genom att man håller koll på vad och hur mycket vi äter. Poängen är att man ska stanna upp och tänka efter innan man stoppar något automatiskt i munnen, man ska göra avsiktliga val.

 

 

TJÄNA EXTRA PERSONLIGA POINTS – ät mer grönsaker, drick vatten  (1,7 l), rör på dig och få extra points i din veckobonus som du kan äta för.

RÖR PÅ DIG – var mer aktiv och rör på dig – all aktivitet är bättre än ingen.  Man tjänar extra points (obegränsat) till din veckobonus så att du kan äta mera. ViktVäktarna har räknat ut noga att man kan spendera alla sina intjänade points och ändå gå ner i vikt.

HUR BLIR DET FRÅN OCH MED NU? I och med ovanstående så innebär det att programmet är unikt för varje medlem, allt beror på hur du svarade i frågeformuläret till att börja med. För mig så blev det så att jag fick ägg, potatis och kyckling/kalkonfilé som pointsfria livsmedel utöver en mängd icke-stärkelserika grönsaker. Du kanske eller säkert har fått något helt annat resultat. Jag kommer att räkna om alla recepten efter min personliga plan och sedan får du anpassa det efter din, du kanske måste lägga till points för ägg eller potatis till exempel, men behöver inte räkna points för lax eller avocado. Jag kommer att skriva efter varje recept vad som är nollpoints mat och eventuellt behöver läggas till.

NY KATEGORI – De nya uträknade recepten kommer att ligga under kategorin: WW PersonligaPoints. Jag kommer att börja med att räkna om recepten som är med i middagsmenyerna och därefter succesivt de andra recepten så fort jag hinner. Det kommer att ta tid, så jag ber er ha tålamod. Jag jobbar heltid och gör detta endast på min fritid och när jag har tid. Förresten, tills vidare så kommer jag att behålla uträkningarna för BLÅ-GRÖN-LILA plan ett tag innan de plockas bort.

ERBJUDANDE – För dig som inte är ViktVäktare så behöver du inte bry dig om något om points. Det du behöver veta är att recepten är anpassade efter ViktVäktarnas program och är hälsosamma och nyttiga MEN goda! Om du går i tankarna att bli en ViktVäktare så ska du passa på nu för ViktVäktarna har ett kanonerbjudande – upp till 55 % rabatt. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.

Nu kör vi!  Nadja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.