Middagsmenyer

Middagsmeny vecka 24/2021

 

Okej, då var det dags för vår middagsmeny igen. Jag vill tipsa er om måndagens “Grillad kassler med potatispytt och aromsmör”. Det är så gott att grilla kassler, så jag tänkte göra det men kommer säkert byta ut potatispytten och aromsmöret mot något annat. Det blir nog att grilla majskolvar och grönsaker istället, sjukt gott det med! Må så gott! Nadja

Måndag: Grillad kassler med potatispytt och aromsmör (från 7 sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Spättarullade på savoykålsbädd (från 11sp BLÅ/12sp GRÖN)

Onsdag: Omelett med mozzarella, rökt skinka och paprika (4sp LILA+BLÅ/8sp GRÖN)

Torsdag: Sallad med rosmarinkyckling och röd pestopasta (4sp BLÅ/6sp GRÖN)

Fredag: Böngryta med tacosmak (5 sp BLÅ/9sp GRÖN)

Lördag: Kalkonpizza (från 8sp BLÅ/9sp GRÖN)

Söndag: Filéspett med grönsaker (från 6sp+ BLÅ/GRÖN)

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.