Middagsmeny vecka 43/2021

 

Det är mycket som händer just nu och ärligt talat så är jag trött på kvällarna och prioriterar lite vilotid för min egen del. Där har ni anledningen till att det är tyst från min sida och jag uppdaterar inte mina sociala medier så ofta. Nadjaskitchen.se är en hobby som jag har vid sidan av mitt heltidsjobb och privatliv. Alla recepten och middagsmenyer finns här tillgängliga för er dygnet runt, oavsett om jag uppdaterar bloggen eller inte. När energin inte räcker till så är detta som blir drabbat och det hoppas jag att ni har förståelse för. Kram Nadja

Måndag: Pasta med rökt tofu

Tisdag: Chilibiffar i pepprig sås

Onsdag: Mexikansksoppa med chorizo

Torsdag: Fiskgratäng med pinjenötter

Fredag: Chili con carne

Lördag: Skinkinlindad kyckling med färskost

Söndag: Fläskfilé Provencale

2 kommentarer

  • Marie Eriksson

    Jag förstår att orken ibland inte finns. Tycker du lagar jättefin och god mat. Följer ofta dina recept och även barnen tycker om din mat. Tack

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.