Nya tag efter semestern

 

Hej mina vänner. Jag är nu tillbaka från en tre veckors härlig semester. Den har varit bra och jag har njutit av fulla muggar. Tyvärr så har det satt sina spår runt midjan, så nu skärper jag till mig och plockar fram min checklista och börjar räkna propoints. Ni som är viktväktare vet vad jag pratar om. Nu ska det räknas och ätas så som man ska göra, lagom av allt. Det bästa med viktväktarna är att man får äta allt för inget är förbjudet. Ni kan räkna med att recepten är propointsberäknade framöver, vare sig det är mat eller kakor. Ni som inte är viktväktare kommer nog inte märka någon större skillnad förutom att portionerna är anpassade efter deras mått. Recepten brukar vara överraskande goda och många undrar ofta om man får äta det då man ”bantar”. Men att följa viktväktarnas program är inte att banta utan att lära sig äta rätt. Det vet jag av egen erfarenhet då jag lyckats gå ner flera gånger med deras program. Så vare sig du följer deras program eller bara vill äta nyttig och bra mat, så tycker jag att du ska hänga med här på bloggen under hösten. Hojta gärna till om du är en viktväktare och vill dela med dig av tips, erfarenheter eller undrar över något.

Lisine - Serbien 2013Här får ni en härlig semesterbild från Lisine i Serbien. Lisine är ett härlig naturområde med vattenfall och mycket grönska. Där finns även billiga restauranger med mycket god mat. Rekommenderar starkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.