Veckans middag 3

 

Här kommer veckans tips på middagar. Jag har märkt att ibland så är man inte så sugen på det som står på matlistan och då har jag bytt dagar eller helt enkelt kanske haft rester från kvällen innan. Men vilket som så fortsätter jag med listan för den ger mig bra motivation om vad jag kan göra till middag. Man kan även gå tillbaka och se tidigare listorna om inget passar här, lättast hittar du dem under kategorin ”Vackans middagar”.

~***~

Måndag:

Snabblagad korvgryta

Tisdag:

Sesamhoki med citronsås

Onsdag:

Pasta med tomatsås och grönsaker (ev. bacon)

Torsdag:

Kyckling med dragonsås och purjolök

Fredag:

Tacomiddag

Lördag:

Panerad schnitzel

Fruktsallad

Söndag:

Lätta köttgrytan

~***~

 bloglovin

2 kommentarer

  • Um Pouco Mais

    Vad gott det låter med sesamhokin! Ska testa att göra detta… om jag lyckas kanske tom lägger upp på min blogg också (länkar självklart då vart jag fick receptet från)

    Sheila

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.