Middagsmeny

Veckans middag 13

Och så var det måndag igen och då innebär det en ny matlista inför veckans middagar. Jag försöker verkligen variera middagarna och jag hoppas att jag uppfyller era krav. Under veckan som kommer så ska jag provlaga lite nya vardagsrecept som är snabblagade och vet ni vad…jag är grymt sugen på någon god matpaj. Det var verkligen ett bra tag sedan. Håll ögonen öppna under veckan efter nya goda recept. Ha det gott så länge…

~***~

Måndag:

Risröra med kassler och teriyaki

Tisdag:

Hoki med bacon, timjan och citron

Onsdag:

Quiche Lorraine

Torsdag:

Tikka Masala

Fredag:

Cevapcici i pitabröd

Lördag:

Cannelloni med spenat och keso

Hallonmuffins med crumble

Söndag:

Lätta köttgrytan

~***~

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Så mycket gott du lagt upp

  • Emma

    2010/11/10

    Tycker ni äter jättegott! 🙂 Och mycket mer varierat än vi. Har ingen ork nu, så det blir gamla favoriter. Matpaj är alltid gott, och fast jag tycker om det så mycket äter jag det alldeles för lite. På något sätt glömmer jag bort det!? Får bättra mig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.