Tio tips inför årets advents- och julbak

 

Denna vecka så hoppar jag över den vanliga ”Veckans middag” och ger er istället 10 olika tips inför advents- och julbaket. Kan ni tänka er att första advent är redan nu på söndag? Jag har sagt det förr och jag säger det igen…tiden går alldeles för fort. Jag bär på en förkylning som inte vill släppa taget om mig, har haft den snart i två veckor och den gör mig alldeles matt och orkeslös. Jag vill bli frisk nu! Jag ligger efter i planeringen på grund av den och det gillar jag inte alls. Hoppas att jag mår bättre snart för jag vill dela med mig av en hel del recept, berätta om det roliga som snart händer här på bloggen och en massa annat förstås. Men till dess så får ni nöja er med en lista på en massa godsaker ni kan baka nu till första advent och ända fram till jul…inga dåliga grejer alltså. Må så gott och håll er friska! Nadja

~***~

Gafflade pepparkakor med mandlar

***

Puffiga jordnötsbitar

***

Saffranskrans med vanilj

***

Wienernougat

***

Mjuk pepparkaka

***

Saffransmuffins med vit chokladgrädde

***

Julstubbe med chokladmousse

***

Mars- & Marshmallowcrispies

***

Saffransbullar med kokos

***
Saffranskaka med kaneltäcke

***

bloglovin

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.