Middagsmeny vecka 13/2020

 

Jag fortsätter med våra middagsmenyer trots Corona virus och allt vad det innebär. Jag har arbetat hemifrån i en vecka nu och det börjar tära på mig. När jag går till jobbet så har jag rutiner som jag följer utan att ens tänka på dem. Nu när man är hemma så blir det inte riktigt så. Jag arbetar och glömmer bort tiden helt. Frukosten glöms bort och när klockan börjar bli lunch, så är jag så hungrig att jag äter vad som helst. Så med andra ord så har det spårat ut lite. Jag måste hitta en rutin på min nya vardag för att må bra. Jag vet att många tycker det är lättare när man är hemma, men för mig blir det svårare. Är det så även för dig? Jobbar du också hemifrån? Berätta gärna hur du gör.

Måndag: Kycklinggulasch (1sp+ BLÅ/LILA 5sp+ Grön)

Tisdag: Vegetarisk Böngryta med tacosmak (5sp+ BLÅ/9sp+ GRÖN)

Onsdag: Ugnsomelett med kabanoss och potatis (9sp BLÅ/12sp GRÖN)

Torsdag: Ajvarburgare (7sp+ BLÅ/GRÖN)

Fredag: Nachotallrik (10sp BLÅ/14 sp GRÖN)

Lördag: Grönsaksplåt med marinerad kyckling och sval citronsås (10sp BLÅ/ 12sp GRÖN)

Söndag: Hemmagjorda fiskpinnar med gräslöksyoghurt (2sp+ BLÅ/4sp+ GRÖN)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.