Veckans middagstips nr 156

 

Då var det vintertid igen. I morse fick man en timme extra och det var skönt. Det här med sommartid förstår jag mig inte riktigt på, utan jag skulle föredra och ha en och samma tid hela tiden. Men den är väl till någon nytta antar jag. Vilket som, skönt var det i alla fall. Jag har haft ryggskott sedan i fredags och det har gjort så att jag har tagit det väldigt lugnt hela helgen och inte tillbringat mycket tid i köket. Men det har börjat släppa nu och snart är jag där igen. Hoppas att ni har haft det bättre. Just nu pågår Mitt kök mässan i Göteborg och om cirka två veckor så är den i Stockholm. Vilka ska gå? Jag räcker upp en hand…Önskar en bra kommande vecka. /Nadja

Veckans middagstips nr 156

Måndag: Bräckt kassler med ostpasta

Grönsakssoppa med lökchutneyTisdag: Grönsakssoppa med lökchutney

Mangocurry couscous med kyckling och grönsakerOnsdag: Mangocurry couscous med kyckling

Fisk med mandel- och osttäckeTorsdag: Fisk med mandel- och osttäcke

TacopizzaFredag: Tacopizza

tillsammans med

Färgglad vitkålssalladFärgglad vitkålsallad

Lördag: Pasta med gräddig fläskfilésås

Jamies O panerade vitlökskycklingSöndag: Jamies vitlökspanerade kyckling

SpindelkakaVeckans söta: Spindelkaka

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.