Middagsmeny

Veckans middagstips nr: 134

Då var sköna maj här. Härligt, då kanske värmen och solen äntligen kan komma, vi behöver det så väl efter den långa vintern. Här kommer lite middagstips till er som har idétorka. Gillar du bara delar av ett recept? Eller saknar du någon krydda? Gör efter ditt eget tycke och byt ut det du inte gillar eller har. Det brukar fungera bra, gäller bara att testa.

~Veckans middagstips nr: 134~

Spot & Tell Kronfågel 2013Måndag: Mexikanska kycklingbullar

Fisk med vitt vin och gröna ärterTisdag: Fisk med vitt vin och gröna ärter

Risröra med grönsaker, kassler o teriyakismakOnsdag: Risröra med kassler och grönsaker

Kalkon- och ostsalladTorsdag: Kalkon- och ostsallad

tillsammans med

Frallor med sesamfröFrallor med sesamfrön

Fläskbog med ris och stekt potatisFredag: Fläskbog med ris och stekt lök

Chicken à la KingLördag: Chicken a la King

Ostbiffar med paprika- eller purjolöksströsselSöndag: Ostbiffar med grönsaksströssel

Bärrutor med havregrynVeckans söta: Bärrutor med havregryn

Ha en skön vecka !

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

  • susanne

    Tack.Hmm… Ok, muffins med citron eller kanske scones?!
    Jag gör ett försök i år igen,ha 🙂

  • Nadja

    Hej Susanne
    Jo jag ville sluta vid 100 veckors middagstips men blev nedröstad av er besökare. Så jag fortsätter glatt och hoppas att ni vill ha dem fortfarande. Men visst kan du baka! Alla kan baka! Ta ett enkelt recept, som t.ex. apelsinmuffins och prova det. Om du inte har någon apelsin så kan du ta citron istället eller utesluta det helt och det blir vaniljmuffins istället.
    Trevlig kväll till dig med =)

  • susanne

    Halloj
    Trodde du skulle sluta vid 100 middagstips, men icke!
    Det tackar jag för:)
    Tycker du har en bra blandning på mat och bak ( kan dock inte baka)
    Trevlig kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.