Middagsmeny 18/2018

 

Jag blir så glad över alla era fina kommentarer jag får i de olika Facebook-grupperna när jag delar med mig av middagsmenyn, TACK!. Jag måste planera min vecka av många skäl och varför då inte dela med mig? Jag hinner dock inte alltid berätta för er att ett nytt inlägg finns ute, då mitt privatliv är på tok för stressigt just nu med en sjuk mamma. Därför är mitt tips att börja prenumerera på bloggen, då får du ett mail när ett nytt inlägg är tillgängligt och så slipper du missa något. Du väljer själv vilket inlägg du vill kika på och du kan lätt avregistrera dig om du ångrar dig. Hur gör man då? Jo, skrolla så gott som längst ner på bloggens sida. I sidomenyn på högra sidan så kommer du att se något som heter Prenumerera (märkt i rosa). Fyll i din mail adress i rutan ovanför och klicka på rosa knappen ”Prenumerera”, klart! Från och med nu så får du mail när ett nytt inlägg finns ute, bra va? I veckans middagsmeny så vill jag tipsa er om att prova Kycklingburgare med rökt paprikadressing. Kycklingburgarna kan även grillas om vädret så tillåter. Ha en toppenfin vecka! Kram Nadja

          

         

Måndag: Kycklingminutfilé chili med paprikapestosallad (kan grillas)

Tisdag: Ugnsbakad lax med Philadelphia

Onsdag: Champinjoncrepes (vegetariskt)

Torsdag: Hackad biff med paprika

Fredag: Mexikansk grönsakspizza med tacotopping (vegetariskt)

Lördag: Köttfärspaj med franska smaker

Söndag: Kycklingburgare med rökt paprikadressing (kan grillas)

3 kommentarer

 • Nadja

  Hej
  Jag har flyttat den längre upp på högra sidomenyn så att den syns bättre. Den är direkt under ”välkommen” bilden.

   
 • Annica Wannergren

  Hej Nadja
  Hittar inte ngt där det står prenumerera. Gör säkert ngt fel.
  Men jag vill gärna prenumerera på din sida,gillar den starkt
  Mvh
  Annica Wannergren

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.