Middagsmeny vecka 52/2021

 

Här kommer årets sista middagsmeny. Julen är över och nu är det dags att sikta in sig på nyår. Jag hoppas innerligt att 2022 blir ett mycket bättre år för oss alla, för det här året har inte varit skoj alls. Jag ska försöka lägga ut åtminstone ett förslag på tre rätters meny till nyår, men jag lovar ingenting för allt beror på hur mycket tid jag får över till bloggen.  För säkerhetens skull så vill jag passa på och tacka er alla följare för att ni finns och för att ni berättar för mig om vilka recept ni provar och gillar. Jag är så otroligt tacksam för er ska ni veta. Jag önskar att jag kunde ge er alla en stor bamsekram. GOTT NYTT ÅR! Nadja

Måndag: Bönbiffar med couscous och vitlöksyoghurt

Tisdag: Kassler med sweet chili grönsaker

Onsdag: Ungersk Paprikakyckling 

Torsdag: Smoky BBQ tortilla

Fredag: Tre rätter nyårsmeny

Lördag: Vegetarisk Tortillapizza

Söndag: Kyckling i balsamico- och oreganosås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.