Veckans middag 11

 

Vill börja med att tacka för responsen jag fick i förra ”veckans middag”. Det är så kul att se att ni finner den både inspirerande och bra. Man behöver inte alls följa mina recept slaviskt utan mitt mål är mera att ge er lite tips och inspiration för trevliga stunder i köket. Om man inte har någon krydda som finns i receptet så brukar det fungera alldeles utmärkt med favoritkryddan man har hemma, men jag lovar att lite variation skadar inte och kryddor kan man inte få nog av. Nyligen så rensade jag faktiskt rejält bland mina kryddor då jag märkte att på vissa hade datumet gått ut. Nya fina och smakfulla kryddburkar har blivit inköpta istället – hade en jätteroligt stund i affären då jag fick i lugn och ro kika på det stora utbudet som finns. Så ta en titt på dina burkar där hemma, har datumet gått ut så släng dem för de tappar så mycket i smak och köp nya istället. Varsågoda, här kommer nya ”Veckans middag”!

~***~

Måndag:

Tortellini med röd chili, basilika och vitlök

Tisdag:

Köttfärsrulader med timjan och supergod tomatsås

Onsdag:

Vitlökspanerad kyckling

Torsdag:

Varm couscoussallad med het chorizo

Fredag:

Nachotallrik

Lördag:

Potatislåda med kassler

Nötgifflar

Söndag:

Rosmarinstek med kokt potatis och champinjonsås

 bloglovin

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.