Veckans middag nr: 113

 

Det är förkylningstider här hemma hos oss och humöret och viljan/orken är inte riktigt på topp. Jag är också sådan som håller gärna mig borta från köket när jag är förkyld, just för att inte sprida bakterierna till de andra familjemedlemmarna. Jag hoppas det går över snart, proppar i mig både det ena och det andra för att bli frisk så fort som möjligt. Nedräkningen till advent har ju faktiskt börjat och jag ser riktigt fram emot det. Sköt om er så länge. Kram Nadja

~Veckans middag nr: 113~

Måndag: Paneng Gai

Tisdag: Potatislåda med kassler

Onsdag: Halstrad hoki med basilikasås

Torsdag: Kycklingtortilla

Fredag: Crunchy Salsa Burger

Lördag: Helgskinka med sesamfrön

Söndag: Medaljonger med klyftpotatis

Veckans söta: Chokladrulltårta med mockakräm

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.