6 goda frukostar

 

Att äta frukost är viktigt. Jag vill till exempel inte äta frukost på en gång när jag vaknar, men efter en timme eller två så vill jag ha något lätt. Just nu är jag insnöad och på att äta Kesobröd med kokt ägg till på vardagarna. Men på helgerna vill jag gärna festa till det och kan då äta gröt, plättar eller något god omelett. Här kommer tips på 6 olika frukostar som du kan variera emellan. Vilken är din favoritfrukost?

1: Kesobröd med kokt ägg (valfritt pålägg, 4 smartpoints (3 sp för brödet + 1 sp för pålägg)

2. Havrepannkakor, 3 smartpoints

3. Skink, ost och tomatomelett, 2 smartpoints

4. Rågsmörgås, 6 smartpoints

5. Havregrynsgröt med äpple och kanel, 4-6 smartpoints

6. Kesoplättar, 5 smartpoints

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.