Trerätters Påskmeny 1

 

Här kommer ett tips på en trerätters påskmeny med kött! Börja med Djävuls ägg som förrätt och fortsätt med en jättegod rosmarinkryddad stek som serveras med en god svampsås och potatis. Avsluta middagen med ett gott kaffe (eller thé) tillsammans med en ljuvlig bit av Kokosruta! Hur gott låter inte detta? Ät gott och njut av påsken. Önskar er alla en riktigt fin och härlig påsk! Nadja

TIPS: Trerätters påskmeny med lax hittar du här.

Förrätt: Djävuls Ägg med chilisalami 

Varmrätt: Rosmarinkryddad stek med svampsås och potatis 

Efterrätt: Påskens kokosrutor 

ViktVäktarna:

  • WW PersonligaPoints:
    • Förrätten är 1 pp per portion om du har ägg som nollpointsmat
    • Varmrätten är 6 pp per portion med 10 % laktosfri grädde och potatis som nollpointsmat. (4pp med 4 % matgrädde)
    • Efterrätt: 8 personliga points per bit vid 18 bitar
    • Totalt enligt min plan: mellan 13-15 pp för 3-rätters (beroende på vilken grädde man väljer)
  • Smartpoints BLÅ plan: 14 smartpoints totalt
  • Smartpoints GRÖN plan: 16 smartpoints totalt
Print Friendly, PDF & Email