Middagsmeny 17/2020

 

Ledsen att ni har fått vänta men här är äntligen nästa veckas middagsmeny. Jag har haft lite för mycket omkring mig dessa dagar och inte haft tid att sätta mig ner och göra den i ordning. Men nu så, nu är den här och jag hoppas att ni finner något ni gillar. En följare på Instagram berättade för mig att min Chili con Carne är en av deras favoriträtter från bloggen och jag blev sugen på den. Så på tisdag serveras den här hemma. Sköt om er, ta hand om er, håll avstånd om ni måste vara ute och ha god handhygien. Kram Nadja.

Måndag: Kycklingwok med ris (5sp BLÅ/7sp GRÖN/5sp LILA)

Tisdag: Chili con carne (4sp+BLÅ/6sp+ GRÖN/2sp+LILA)

Onsdag: Fylld paprika med ost och svamp (5sp BLÅ/7sp GRÖN)

Torsdag: Grillad kassler med potatispytt & aromsmör (15sp BLÅ/GRÖN)

Fredag: Fläskfile i gräddig sås med tagliatelle (9sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Mör kyckling i sås (7sp+ BLÅ/9sp+ GRÖN)

Söndag: Ugnsbakad lax med philadlephia (3sp+ BLÅ/8sp+ GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.