Veckans middag nr: 107

 

Förra veckan var en riktigt tuff arbetsvecka för mig, men nu är den äntligen över. I helgen så återhämtade jag mig ordentligt och kan nu kan jag återigen tillbringa lite mera tid i köket. Lördagen var helt fantastisk med både sol och värme. Jag hoppas på flera sådan härliga höstdagar åt oss alla. Kram Nadja

~Veckans middag nr: 107~

Måndag: Grönsakssoppa med lökchutney

Tisdag: Fylld bakpotatis med kassler

Onsdag: Ungersk paprikakyckling

Torsdag: Sesamhoki i mild citronsås

Fredag: Tacopizza

Lördag: Kebabkryddade lövbiffsstrimlor

Söndag: Panerad Schnitzel

Veckans söta: Havreflarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.