Veckans middag nr 106

 

Oktober. Då var vi inne i mörka oktober. Innan vi ens hinner blinka så är november och december här. Brukar ni bli lite trötta på hösten? Jag blir det ofta och då önskar jag att jag kunde gå ide tillsammans med björnen. Vad brukar ni göra för att pigga upp er när ni är som tröttast? Koffeinkick på kaffe? Dricker C-vitamin? Dela gärna med er av tipsen, tror fler skulle kunna ha nytta av det. Trevlig vecka på er!

PS! Jag ber vinnaren av chipsen bums höra av sig till mig…annars drar jag en ny vinnare

~Veckans middag nr: 106~

Måndag: Green curry kyckling

Tisdag:  Korv med krämig vitlökssås och pasta

Onsdag: Goda hamburgare

Torsdag: Svampfylld squash

Fredag: Provencalsk helgskinka

Lördag: Gremolatakotlett

Söndag: Kyckling med mozzarella, pinjenötter m.m.

Veckans söta: Kanel- och sirapskaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.