Middagsmeny vecka 1/2020

 

Här kommer vår middagsmeny för första veckan i 2020. Jag tänkte lättlagat och magert när jag gjorde den, jag tror att många som jag försöker äta lite bättre och magrare efter all julmat. På tisdag så kommer vår nyårsmeny läggas ut här på bloggen. Så välkommen tillbaka och kika på den då. Annars så är det bara att plocka fram checklistan eller appen och börja räkna points igen.

Måndag: Laxbit med vitlöksparris (0sp Blå/6sp GRÖN + ev potatis)

Tisdag: Nyårsmeny – se separat inlägg som kommer ut 191231

Onsdag: Capricciosa på Liba bröd (8sp BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Vegetarisk färssås med smak av rött vin (1sp BLÅ/3 sp BLÅ + pasta)

Fredag: Kycklingchili (1sp BLÅ/6sp GRÖN)

Lördag: Biff Teriyaki (5sp BLÅ/GRÖN + ris)

Söndag: Helstekt fläskfilé (3sp BLÅ/GRÖN + ev potatis)

4 kommentarer

 • Nadja

  Hej Josefin, välkommen hit, jättekul att du har hittat till min lilla blogg. Berätta mer än gärna om du provlagar något, jag vill höra både ris och ros.
  Stor kram från mig.
  Nadja

   
 • Josefin

  Hej!
  Har precis hittat hit och tittat runt bland dina veckomenyer. Jag har hittat MASSA recept som verkar urgoda, har sparat ner hur många som helst, håller som bäst på att planera resten av veckans mat och lite för vecka 2. Jag kommer definitivt att komma tillbaka hit.
  Gott Nytt År!
  Josefin

   
 • Nadja

  Hej Mia, vad roligt att du har hittat hit. Jag hoppas att du ska finna många recept som du vill prova.
  Och du, stort tack för att du påpekade om länken till lördagens middag, jag rättar till det på en gång. 🙂

  Hälsningar Nadja

   
 • Mia

  Hej,
  Jag har precis hittat din blogg och ska börja det nya året med att laga efter dina veckomenyer. Så bra! Länken till lördagens middag funkar tyvärr inte. Man hamnar på libabrödspizzan 😉

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.