Veckans middag nr: 120

 

En elak och riktigt tung förkylning har greppat tag om mig och den vill inte släppa taget. Jag är i skrivande stund inne på sjätte dagen som sjuk och har inte blivit så mycket bättre. Som ni förstår så har jag inte heller tillbringat så mycket tid i köket, mina nära och kära här hemma har fått göra det istället. Men jag har några recept på lut inför denna vecka och jag hoppas kunna återvända till köket riktigt snart. Hoppas ni mår så mycket bättre! Nadja

~Veckans middag nr: 120~

Måndag: Potatislåda med kassler

Tisdag: Kycklingquesadillas

Onsdag: Kokt fisk med äggsås

GulaschsoppaTorsdag: Gulaschsoppa

tillsammans med

Franskt Lantbröd 2Franskt lantbröd

Pasta med tomatsås och grönsaker

Fredag: Pasta med god tomatsås o grönsaker

Allroundmarinerad revbensspjällLördag: Allroundmarinerade revbensspjäll

Svampgratinerad färsbiff med risSöndag: Svampgratinerade färsbiffar

VaniljglassVeckans söta: Hemmagjord vaniljglass

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.