Veckans middag nummer 42

 

Denna vecka så händer det lite grejer här hos oss. Lilla dottern har blivit stor och tar studenten på onsdag. Tänk vad tiden går! Jag har funderat och funderat på vad som ska bjudas vid studentmottagningen och det kommer att bli én buffé med många härligheter. Hoppas gästerna kommer hungriga. Om jag hinner så tar jag lite bilder och delar med mig med er i efterhand, men jag vet hur mycket det är att stå i då sonen tog studenten förra året så jag lovar ingenting. Jag hoppas dock att jag hinner lägga ut lite mera recept åt er då jag har flera på lut. Ha nu en superfin vecka! Nadja

~***~

Måndag:

Falukorvstubbar med pasta

Tisdag:

Tikka Masala

Onsdag:

Thai Beef Ginger & Lemongrass Wok

Torsdag:

Grön potatissallad med rostbiff

Fredag:

Tacopizza

Lördag:

Barbequekotletter med grönsaksris

Jordgubbstårta

Söndag:

Köttfärslimpa

 bloglovin

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.