Veckans middag nummer 80!

 

Där ser man, hela 80 stycken ”Veckans middag” har ni hittills fått. Det trodde jag aldrig när jag väl började med detta, men så kan det bli och jag har förstått att det är uppskattat av er. Denna vecka så är det ju påsk och då brukar ju det bli lite annorlunda, antingen så har man gäster eller så är man själv gäst. I år så är vår familj bortbjudna, men jag har lovat att baka lite och ta med mig lite gott. Om jag väljer att baka något nytt så kommer det självklart upp på bloggen. Veckans middagstips är kanske inte 100 % påsk men det blir ju aldrig det så jag har försökt anpassa det till alla er där ute./ Nadja

~***~

Måndag:

Krämig italiensk tomatsoppa med frikadeller

Tisdag:

Bacontoppad Kycklinggratäng

Onsdag:

Pastapytt med lantkorv

Torsdag:

Ugnsbakad lax med philadelphiatopping

Fredag:

Kesopaj med goa grönsaker

Lördag:

Pepparbiff med hasselbackspotatis

Söndag:

Provencalsk helgskinka

Veckans söta:

Härliga fågelbon

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.