Middagsmeny

Veckans middag nummer 78

I skrivande stund, söndag, så är jag så förkyld som man kan bli. Proppar i mig en hel del Alvedon och c-vitamin och hoppas jag blir bättre snart. Om veckans middagsförlag är lite slarvigt gjord så får ni förlåta mig, jag skyller på förkylningen. Hoppas ni mår bättre och slipper detta med vårförkylningar. Ha en bra vecka!

~***~

Måndag:

Kebabbiff med marockansk couscous

Tisdag:

Gratinerad falukorv på lökbädd

Onsdag:

Tikka Masala kycklinggryta

Torsdag:

tillsammans med Durumbröd

Fredag:

Köttfärspaj

Lördag:

Kyckling med champanjsås

Nötgifflar

Söndag:

Chipotlemarinerad karré

Hasselbackspotatis

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

One Comments

  • Sanna

    2012/03/19

    Jag tror jag snor med mig nötgiffelreceptet till mitt kök 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.