Veckans middag nummer 78

 

I skrivande stund, söndag, så är jag så förkyld som man kan bli. Proppar i mig en hel del Alvedon och c-vitamin och hoppas jag blir bättre snart. Om veckans middagsförlag är lite slarvigt gjord så får ni förlåta mig, jag skyller på förkylningen. Hoppas ni mår bättre och slipper detta med vårförkylningar. Ha en bra vecka!

~***~

Måndag:

Kebabbiff med marockansk couscous

Tisdag:

Örtgratinerad korv

Onsdag:

Tikka Masala kycklinggryta

Torsdag:

Svärmors kålsoppa

tillsammans med Durumbröd

Fredag:

Köttfärspaj

Lördag:

Kyckling med champanjsås

Nötgifflar

Söndag:

Chipotlemarinerad karré

Hasselbackspotatis

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.