Veckans middag nr: 65

 

En förkylning som inte riktigt vill släppa taget om mig gör så att uppdateringen i bloggen blir lidande. Jag hoppas ni har överseende för mycket kommer att hända här inom den närmsta tiden. Vad det blir vill jag inte riktigt avslöja ännu, men ni kommer absolut att gilla det! Jag försöker också bli lite piggare så att jag på torsdag kan gå på mat mässan ”Mitt Kök” som planerat. Jag har tagit ledigt från jobbet bara för mässan skull och ser fram emot det. Men nu får ni i alla fall lite nya tips inför veckans middagar. Ha en bra vecka och sköt om er! Nadja

~***~

Måndag:

Nudelsoppa med kyckling

servera gärna med

Solrosbröd

Tisdag:

Örtgratinerad korv

Onsdag:

Spagetti med supergod kasslersås

Torsdag:

Kebabfyllda pitabröd med pommes

(gör gärna eget pitabröd)

Hemmagjorda pitabröd

Fredag:

Tacopizza

Lördag:

Helgskinka med sesamfrö

och till kaffet

Gaffelkakor med kokos

Söndag:

Cannelloni med spenat och keso

bloglovin

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.