Veckans middagstips nr 22/2015

 

Just nu så rusar tiden så otroligt snabbt för mig så jag måste nästan säga stopp snart. Jag håller på och överlämnar mitt jobb till en tjej då jag snart ska lämna det och börja på ett nytt. Tur nog så har jag fått några dagar ledigt innan jag börjar på det nya, då kan jag få landa, andas och bara ta det lite lugnt. Denna veckas middagstips har jag komponerat ihop väldigt snabbt och jag hoppas det inte blir alltför många upprepningar utan varierat och gott. Önskar er en fin vecka men MYCKET sol och LITE regn! Nadja

Alla förslagen/recepten är smartpointsberäknade

Ugnspannkaka med grönsaker och skinka

     Kyckling i dragonsås med purjolök     Tagliatelle med bacon, ost, vitlök    

     Pizzasmörgåsar - propoints - vvtillsammans- viktväktarna - nadjaskitchen.se - matblogg     Köttfärsgratäng     Fläskfiléwok med stekta nudlar

Måndag: Ugnspannkaka med grönsaker och skinka

Tisdag: Kycklingfilé i dragonsås

Onsdag: Tagliatelle med ostsås och bacon

Torsdag: Fransk Tomatfisk

Fredag: Pizzasmörgåsar

Lördag: Köttfärsgratäng

Söndag: Fläskfiléwok med stekta nudlar

Veckans söta: Kanelpannkakor med bär

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.