Middagsmenyer

Veckans middagstips nr: 25/2014

 

Värmeböljan fortsätter och man vill definitivt inte stå bredvid spisen och svettas.  Jag avundas er som står vid grillen vid 30 graders värme för jag klarar bara inte av det. Veckans middagstips består mestadels av sånt som inte kräver spis eller så lite som möjligt. Ett tips är när man väl lagar maten så gör man en dubbel sats för att slippa stå en gång till senare eller så använder man sig av en Crock-Pot som gör jobbet åt dig.  Just nu pågår en tävling där du kan vinna fin Crock-Pot, missa inte den! Tänk också på att rötmånaden har börjat så var försiktiga med maten där ute så att ni inte blir sjuka. Kram Nadja

Couscoussallad med en touch av citron

      Ägg- och skinksmörgås     Korv med krämig bonjour och Cotelli     Bakad potatis med salsakeso

      Sallad med kronärtkocka, grillad paprika och haricots verts     Mangocurry couscous med kyckling och grönsaker     Grönsakspaj

Måndag: Couscoussallad med kallskuret/grillat (propoints)

Tisdag: Smörgås med stekt ägg och skinka

Onsdag: Korv med krämig bonjour vitlök och pasta

Torsdag: Bakad potatis med salsakeso (propoints)

Fredag: Sallad med kronärtskocka, grillad paprika med kallskuret/grillat

Lördag: Mangocurry couscous med kyckling (propoints)

Söndag: Grönsakspaj (propoints)

Veckans söta: Uppfriskande jordgubbsdrink

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.