Vinnaren är….

Då är vinnaren av Viktväktarnas kokbok ”Grytor och gratänger” utsedd. Det var svårt men jag fastnade för detta inlägg:

Helen Dahlgren says: Edit

Ditt recept på pizza! Som V-väktare är ju köpepizza nästan tabu om man inte vill använda hela sin veckobonus på en gång- och det vill man ju helst inte. Pizza är liksom lite belöningsmat, men efter att ha gjort din pizza kommer jag aldrig mera att köpa egen- oavsett om jag är V-väktare eller inte. Sååå god, och går ju att variera i det oändliga. Men som tidigare skribenter säger, det finns ju en uppsjö av fantastiska recept här och älskar att läsa om ditt inte helt ”perfekta” liv som viktväktare- som aldrig råkar på några motgångar och bara rasar ner i kilon som man så ofta läser om i bloggar/ tidningar. Nää fram för mer Nadjor :-)

Ett stort grattis till Helen Dahlgren! Livet är inte perfekt, det går upp och ner hela tiden men det viktigaste är att man inte ger upp!

 

Print Friendly

Veckans middagstips nr 9/2015

Då var tävlingen klar och vinnaren håller på och utses. Nästa vecka så kommer vinnaren att meddelas, så håll utkick. Nästa vecka kör jag även igång med en ny tävling och om du gillar Lakrits så ska du verkligen kika in på bloggen igen, för detta vill du då bara inte missa.

Hur har veckan som gått annars varit? Jag hoppas den har varit bra. Själv så börjar det bli bättre. Jag har inte känt mig så bra, varit så trött att jag kan sova ståendes. Doktorn har nu återkommit med besked och jag har fått veta att min kropp har en superlåg nivå av D-vitaminer. Så nu äter jag D-vitamintabletter och hoppas på att resultatet kommer snabbt. Det är jobbigt att känna sig överkörd hela tiden, vill ju bara sova hela tiden. Sköt om er för hälsan är superviktig, det inser man rätt så fort när man inte mår bra. Kram Nadja

Alla nedanstående recept är propointsberäknade

Allt-i-ett-i-ugn

     Nasi Goreng med kyckling-nadjaskitchen.se-propoints-viktväktarna-kyckling-ris     Örtiga färsbiffar med gräddsås-kokt potatis- nadjaskitchen.se-viktväktarna-propoints-vvtillsammans     Glasnudelsallad med räkor-nadjaskitchen.se-millas hälsoblogg-räkor-propoints-viktväktarna

     Köttfärslasagne med keso-nadjaskitchen.se-viktväktarna-propoints-pasta-lasagne     Spagetti med supergod kasslersås     Fisk med mandel- och osttäcke

Måndag: Allt-i-ett-i-ugn

Tisdag: Nasi Goreng med kyckling

Onsdag: Örtiga färsbiffar med gräddsås

Torsdag: Glasnudelsallad med räkor

Fredag: Köttfärslasagne med keso

Lördag:  Spagetti med supergod kasslersås

Söndag: Fiske mandel- och osttäcke

Veckans söta: Kanelknutar

Print Friendly

Falafel i tunnbrödrulle

Här kommer ett tips på en mycket snabblagad rätt som passar när det är bråttom. Fyll en tunnbrödrulle med frasiga Falafelbitar, grönsaker som du vill ha, sallad och kanske någon vitlökssås gjord på lättyoghurt ( 1 msk = 0 pp), tacosalsa (1 msk = 0 pp) eller annat tomatsås. Falafeln som jag använde mig av är från Ica Ett Gott Liv och de var faktiskt riktigt goda.  De är inte så starka i smaken och jag kan mycket väl tänka mig att de mindre barnen också uppskattar dem. De är ett bra alternativ när man vill äta vegetariskt.

Propoints: 10 propoints för 6 bitar falafel och 1 tunnbröd Sarek. Lägg till propoints för eventuell sås som måste räknas.

Falafel i tunnbröd

Till 2 portioner:

200 gram Falafel (Ica Gott Liv), 2 tunnbröd Sarek, sallad, tomat, 2 msk tacosalsa, ev vitlökssås gjord på lättyoghurt (lättyoghurt m pressad vitlök), lite majskorn, gurka, purjolök

Gör så här:

Fräs Falafeln enligt förpackningens anvisningar. Fyll så länge tunnbröden med de grönsaker du önskar. Gör eventuellt en vitlökssås på lätt naturell yoghurt med pressad vitlök, salt och peppar. Lägg 6 falafelbitar per tunnbröd och stäng den med hjälp av en servett.

ICA Falafel   200 g 291749 7318690111511 Vivera 61347

Hela paketet är 10 propoints

Print Friendly

Min fd Viktcoach gästbloggar

Jag har nu ett tag bett min fd Viktcoach från Viktväktarna gästblogga hos mig. Jag vill att hon ska berätta lite om sin viktresa, dela med sig av goda råd och hur hon behållit vikten med hjälp av Viktväktarna. Varsågoda här kommer det! Läs Marlenes historia och ta vara på hennes råd.

Marlene 10,5 kg

Gästbloggare hos Nadja… hur kul är inte det?

Nadja och jag har en historia tillsammans kan man väl säga… Hon har nämligen varit min elev, eller medlem som man säger på Viktväktarna. Min sambo och jag drev Viktväktarna över hela halva Södertörn under en tid och Nadja kom till oss för att få hjälp med sin vikt för några år sedan. Efter 14 år tog vi beslutet att sadla om och göra annat, så för knappt ett år sedan hade vi vår sista klass. Men en del medlemmar kan man bara inte glömma, så de hänger kvar och blir ens vänner. Nadja är en sån vän.

Hon vill att jag berättar om mitt liv som Guldmedlem och kanske ge några goda råd till alla som kämpar med vikten. Det gör jag mer än gärna!!! På Viktväktarna blir man nämligen Guldmedlem när man har kommit i mål med sin vikt och gått jämnviktsprogrammet för att lära sej att hålla den nya vikten. Det är lixom där jobbet börjar. Att gå ner i vikt är en resa, att sedan hålla vikten är en heeelt annan. Det är rent ut sagt skitsvårt!!!

Mitt råd till alla som går ner i vikt är att inte sikta för lågt. Ta er till översta BMI och lägg er ett par kilo under, annars är det lögn i helsike att hålla vikten! I allafall för mej. Å jag talar bara för mej. Vi är alla olika och jag hade först svårt att gå ner i vikt och har nu skitsvårt att hålla den. Det går upp och det går ner, och det är faktiskt helt ok! Så länge jag stoppar uppgångarna i tid. Ligga helt still i vikt kan ingen!

Jag vet att Viktväktarnas program fungerar och hur jag ska göra för att komma till min normalvikt igen. Självklart har jag ställt om ganska bra efter alla år som medlem och alla de år som vi sedan jobbat i ”branschen”. Det skulle aldrig falla mej in att ”banta” eller köra nån mysko kur. Man kan nog säga att jag lever sunt 300 dagar om året och är en vandrande katastrof de andra 65. Och det är helt ok! Som Guldmedlem går jag gratis på mötena och får allt material helt gratis, så länge jag håller vikten och kommer på mötena regelbundet. Resten av livet! Det är helt unikt. Och något som är det närmaste vaccin mot en ny övervikt som man bara kan komma.

Jag säger inte att det är enkelt, men för mej finns inget val. Jag är Viktväktare resten av livet vare sej jag vill eller inte. Skulle jag inte vara det så skulle jag må så otroligt mycket sämre i min kropp. Å varför välja bort något som man vet fungerar? Viktväktarna är ingen quickfix. Det tog mej 3 år att gå ner 10 kg. Men det är ett sätt man kan leva med och få in i sitt liv utan en massa begränsningar och krångligheter. Det är ett sätt att leva helt enkelt. Ett sätt som inte straffar en när man spårar ur. När jag väl förstod det så var det lättare att acceptera de där plusen på vågen som alla råkar ut för då och då.

Livet är inte enkelt och vägen är inte spikrak. Det är snarare en puckelpist i uppförsbacke många gånger. Man ska hinna med så himla mycket hela tiden! Kanske saker som faktiskt inte är helt nödvändiga… Genom att bli snällare mot sej själv, välja bort en del och se sej själv som viktig, så slappnar kroppen av och vikten är plötsligt inte så svår att hålla längre. Man kanske till och med går ner lite till… de där kilona som var omöjliga från början. Ju mindre stress jag har i mitt liv desto lättare är det att hålla vikten. Jag sover dessutom bättre och fungerar bättre på dagarna. En upptäckt som faktiskt förändrat mitt liv och gjort att jag omvärderat väldigt mycket.

Så mitt nästa råd är att se sej själv som viktig, den viktigaste personen i sitt liv faktiskt. Att försöka ta bort så mycket stress som möjligt (jo, det går – jag har gjort det själv) och slappna av! Där har ni mitt absolut viktigaste knep för att gå ner i vikt och sedan hålla den. Stress är nämligen livsfarligt! Både för hälsan och vikten. Å det är där Nadja än en gång kommer in i mitt liv. Det är nämligen det hon behöver mest hjälp med. Två kvinnor, på toppen av sitt liv, med vuxna barn och massor med egen tid. Den ena har tagit vara på tiden, den andra är på gång. Den ena håller vikten, den andra är på g…

Livet är för viktigt för att stressas bort. Med stress kommer kilon, hjärtsjukdomar och en massa annat läskigt. Jag vill ha ett bättre liv än så och la om kurs. Jag sa upp mej! Å jag mår sååå mycket bättre trots NOLL i inkomst. Vad jag numera gör och hur jag får saker och ting att gå ihop kan jag berätta om en annan gång. Annars får ni väl gå in och kolla på min blogg  :-)

Ha ett underbart och stressfritt liv!
/Marlene
Fd Ensamma Mamman och mm

Tack Marlene för ditt inlägg och för att du vill dela med dig av din historia. Kika även in på webbmagasinet Du i Fokus, Marlene är webbredaktör där.

Foto/Collage: M Rindå

Print Friendly

Champinjoncrêpes

I och med att jag provade min nya pannkakslagg så blev det många pannkakor över. Då passade jag på och göra lite crêpes fyllda med en god champinjonstuvning. Receptet nedan är helt vegetariskt men lägg gärna till exempelvis skinka. Glöm inte att servera med en god sallad. Detta är även perfekt att ta med i matlåda dagen efter. Smaklig spis!

Propoints: 5 pp/crêpes eller 10 pp/portion

Champinjoncrêpes - crepes - nadjaskitchen.se - vvtillsammans - propoints

Till 4 portioner (8 crêpes) behöver du:

Pannkakssmet: 3 ägg, 2 dl vetemjöl, 4 dl mjölk, 1 krm salt, 25 gram (smält) smör

Champinjonstuvning: 1/2 lök, ca 350-400 gram färska champinjoner, 1 msk smör, 1 bit purjolök, 2 1/2 dl mellanmjölk, 2 tsk maizena, salt, peppar

Topping: 8 skivor ost (17%)

Gör så här:

Börja med pannkakorna: Vispa upp äggen och blanda i vetemjöl. Rör ihop till en smet utan klumpar och lägg sedan till mjölken, lite i taget så blir smeten fin utan klumpar. Lägg till saltet och det smälta smöret, blanda. Ett tips är att smälta smöret i pannan du ska grädda pannkakorna i. På så sätt slipper du smörja den. Grädda pannkakorna, det blir cirka 10 stycken av denna smet.

Champinjoncrêpes - crepes - nadjaskitchen.se - vvtillsammans - propoints

Gör champinjonstuvningen så här: Hacka och skär löken. Skiva även champinjonerna i mindre bitar. Fräs både lök och champinjoner i smöret tills det mjuknar. Lägg till purjolöken, även den skivad, strax innan du ska hälla i mjölken. Häll i mjölken och låt det koka upp. Blanda maizenan med lite vatten och häll ner det sedan i mjölken och red av. Smaksätt med salt och peppar. Låt det puttra tills det har tjocknat till en stuvning. Tag av från plattan och låt svalna lite.

Champinjoncrêpes - crepes - nadjaskitchen.se - vvtillsammans - propoints

Fördela fyllningen på 8 pannkakor och rulla ihop dem. Lägg de fyllda pannkakorna i en ugnsform, smörj om du så behöver. Toppa med ostskivorna och grädda sedan i 225 grader i cirka 15 minuter eller tills osten smält och fått färg.

Ät de två kvarstående pannkakorna som de är (3 pp/st) eller med lite sylt (1 tsk = 1 pp)

Print Friendly

Veckans middagstips nr: 8/2015

Tävlingen som pågår just nu är inne på sin sista vecka. På lördag är det sista dagen. Vinstchansen är hög då deltagandet är lågt, så var med för du kan ha tur och vinna den fina kokboken. Det enda du behöver göra är att skriva vilket recept på bloggen är det godaste/bästa enligt dig. Lämna din kommentar/bidrag HÄR och du är med. Lycka till!

I veckans meny så vill jag tipsa er att provlaga Pasta Carbonaran enligt nedan, det är en mycket magrare variant men ändå god och smakrik. Istället för skinkan kan man använda kalkonbacon också.

Alla recepten är propointsberäknade.

Pasta Carbonara-leggera-carbonara-spagetti-propoints-viktväktarna-nadjaskitchen.se

     Mexikansk grönsakspizza med tacotopping - linas matkasse - vegetariskt - propoints - nadjaskitchen.se - taco -     Kålsoppa med köttfärs     fisk- och paprikagratäng med ajvar - viktväktarna - propoints - vvkasse - viktväktarrecept - recept med propoints

     Biffröra med bakad potatis     Kycklingwok a la Viktväktarna - propoints - viktväktarna.se      Grillade färsbiffar

Måndag: Pasta Carbonara Legera

Tisdag: Mexikansk grönsakspizza (vegetariskt)

Onsdag: Kålsoppa med köttfärs

Torsdag: Fisk- och paprikagratäng med ajvar

Fredag: Biffröra med lövbiff och bakad potatis

Lördag: Kycklingwok med ananas

Söndag: Grillade färsbiffar med Raita

Veckans söta: Gaffelkakor med kokos

Print Friendly

Pannkakslagg från Tefal

Precis lagom till Pannkaksdagen så fick jag denna fina pannkakslagg från Tefal. Men på grund av tidsbrist så hann jag inte testa den då utan gjorde det nu på morgonen.

Pannkakslagg Tefal - nadjaskitchen.se-testavnyaprodukter-

Jag har nog aldrig gräddat pannkakor så lätt och så snabbt som i denna panna. Den röda cirkeln indikerar när pannan är varm och har nått en värmepunkt som den sedan håller.

Tefal Talent Titanium Pro - nadjaskitchen.se-testavnyaprodukter-

Pannan ingår i en Tefal serie som heter Talent Exclusiv Titanium Pro. Den har 6 lager släpp-lättbelägg, bekvämt handtag i bakelit som tål ugnsvärme upp till 175 grader C. Och den har som sagt även Thermo Spot indikator som är unikt för Tefal.

Tefal Talent Titanium Pro - nadjaskitchen.se-testavnyaprodukter-

Som ni ser så blev pannkakorna gräddade gyllene fina och de släppte pannan hur enkelt som helst. Pannan behövde inte heller mer fett under gräddningens gång, tummen upp för det. Jag är mer än nöjd med denna produkt. Betyg: 5/5

Print Friendly

Kladdkakecookies

När jag såg detta recept från Hembakat så var jag bara tvungen att baka det. Kladdkakecookies kan ju inte vara annat än fantastiskt. Men jag blev lite besviken faktiskt för jag fick inte den där ”kladdkake-känslan” utan det blev mera som bara mjuka cookies. Jag vill dock ändå dela med mig av receptet då det kanske bara var en dålig bakdag och jag lyckades inte får till kakorna som de skulle, för smaken var det ju inget fel på.

Propoints: totalt så är receptet 76 propoints. Vid 22-30 stycken kakor så blir en kaka 3 propoints. Gör du fler än 30 stycken så blir en kaka 2 propoints.

Kladdkakecookies

Till cirka 25 st cookies behöver du:

50 gram rumsvarmt smör,  1 1/2 dl farinsocker, 1 dl strösocker, 2 ägg, 1 tsk vaniljsocker, 1/2 dl kakao, 1 nypa salt, 150 gram smält mörk choklad, 1 tsk bakpulver, 2 1/2 dl vetemjöl

Gör så här:

Vispa smör, farinsocker och socker pösigt i en bunke. Tillsätt äggen och vispa en stund till. Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och chokladen. Blanda bakpulver med mjölet och rör ner det i smeten. Låt smeten vila i kylen i cirka 15 minuter. Sätt ugnen på 175 grader under tiden.

Kladdkakecookies

Klicka ut cirka 1 matsked smet till varje kaka på en plåt med bakplåtspapper. Min smet blev så pass stel så att jag kunde rulla den som bollar istället för att klicka ut den. Lägg kakorna/bollarna lite isär då de flyter ut lite granna under gräddningen.  Grädda kakorna mitt i ugnen i cirka 12-13 minuter. Låt svalna på plåten.

Print Friendly

Fiskgratäng med spenat och pinjenötter

Detta är en fin fiskrätt med både grönsaker, knapriga pinjenötter och ostsås. Rätten är inspirerad från mattidningen Matmagasinet men som vanligt lite omgjord efter mitt tycke och smak. Man kan känna av vitvinssmaken i såsen och gillar man inte det så kan man säkert byta ut det mot vatten eller liknande. I originalreceptet skall man använda sig av parmesanost, jag har dock använd mig av vanligt 17 % ost som jag hade hemma och det blev också gott.

Propoints: 9 propoints/portion enligt receptet nedan. Om potatis eller liknande serveras till så måste du lägga till propoints för det.

http://www.nadjaskitchen.se/appelkaka-med-ananaskross/

Till 4 portioner behöver du:

Fisk: 600 g vit fisk i bitar (torskrygg, skrei eller liknande), 150 g färska champinjoner, 1/2 gul lök, 1 morot, 1 tsk olja till stekning, 2 vitlöksklyftor, 100-200 g färsk bladspenat, 1/2 dl pinjenötter (30 gram),

Sås: 2 1/2 dl matlagningsgrädde (15 %), 1 1/2 dl vatten, 1 grönsaksbuljongtärning, 1/2 dl vitt matlagningsvin, 100 gram riven ost (17 %)

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Krydda fisken med salt och peppar. Gör sedan såsen: koka ihop matlagningsgrädde, vatten, buljong och vin i en kastrull utan lock i cirka 10 minuter.

 Fiskgratäng med shttp://www.nadjaskitchen.se/appelkaka-med-ananaskross/penat och pinjenötter

Medan såsen kokar, skiva svampen, löken och moroten. Fräs det lätt i lite olja utan att det får färg. Skiva även vitlöken och lägg ner det i stekpannan tillsammans med spenaten. Låt fräsa tills spenaten börjar mjukna. Krydda med salt och peppar och lägg över det i en ugnsform. Lägg fisken ovanpå.

Fiskgratäng med spenat och pinjenötter

Blanda ner den rivna osten i såsen, rör om och häll den försiktigt över fisken. Strö pinjenötterna över. Gratinera i cirka 15-20 minuter mitt i ugnen. Fisken ska vara vit och fin när den är klar. Servera fisken med citronskivor och nykokt potatis.

Print Friendly

Veckans middagstips nr 7/2015

Igår var det en sådan där dag då jag fick en stor lust att storstäda. Det händer typ aldrig så jag skyller på solen som skiner där ute. Så nu har jag det riktigt fint här hemma och jag njuter av det. Jag gillar inte att städa, inte det minsta, men när jag har gjort det så blir jag faktiskt riktigt nöjd…ett tag i alla fall. Här kommer nya middagstips till er och denna gång så det mycket gott som är med. Testa gärna något recept och var med i tävlingen som pågår just nu. Kokboken som man kan vinna är bra med många fina recept. Om du redan har den så kanske du kan vinna den till någon annan, så var med! Ha en bra vecka med mycket solsken! Nadja

PS! Alla recepten i veckomeny är propointsberäknade

Skink- och lökpizza

     Omelett med skinka, paprika och mozzarella     Timjankyckling med het tomatpasta     Potatissoppa med purjolök och majs

     Sesamhoki     Svampgratinerad färsbiff med ris     Filé i dragon- och senapsås - propoints - viktväktarna - vvtillsammans - dragon - senap

Måndag: Omelett med mozzarella, rökt skinka och paprika

Tisdag: Timjankyckling med het tomatpasta

Onsdag: Potatissoppa med purjolök och majs (vegetarisk)

Torsdag: Sesamhoki i mild citronsås (fisk)

Fredag: Skink- och lökpizza

Lördag: Svampgratinerade färsbiffar

Söndag: Filé i dragon- och senapssås

Veckans söta: Äppelkaka med ananaskross

 

Print Friendly

Nya smaker God Morgons juicesortiment

God morgon juice-nya smaker-nytt sortiment-

God Morgon juice har fått två nya smaker i sitt sortiment. Frukterna och bären pressas direkt på plats inom 24 timmar. De två nyheterna är:

God Morgon Apple Berry Juice: smak av äpple, hallon, svartvinbär och apelsin. En lite syrligare juice som man gärna smuttar på. Betyg: 4/5

God Morgon Berry Ginger Dream: smak av äpple, vindruvor, blåbär och ingefära. Ingefäran dominerar här: Betyg: 3/5

Fotograf: Alex Petkovic

 

Print Friendly

Vinn en kokbok från Viktväktarna

Tävlingen är avslutad!

För ett tag sedan så skickade Viktväktarna ett litet paket till mig och där fanns denna kokbok med. Jag har den sedan tidigare och vill därför dela med mig av den till någon av er. Den är riktigt bra och några av recepten finns redan här på bloggen. Kesopaj med grönsaker är till exempel inspirerad därifrån (ett supergott pajskal förresten som ni bara måste prova).

Viktväktarna kokbok grytor och gratänger

Vad behöver du då göra för att vara med och tävla om denna kokbok? Jo, jag vill att du gör så här: Berätta/Motivera vilket recept från denna blogg du gillar mest och varför. Lämna ditt bidrag som en kommentar under detta inlägg för att göra det lite lättare för mig. Lycka till, hoppas just DU vinner!

Lämna ditt svar i detta inlägg och det senast den 150228, för sedan koras vinnaren.

Print Friendly

Idag så gästbloggar jag…

Glasnudelsallad med räkor-nadjaskitchen.se-millas hälsoblogg-räkor-propoints-viktväktarna

Minns ni att Camilla (Millas Hälsoblogg) gästbloggade hos mig för ett tag sedan med receptet: Glasnudelsallad med räkor? Idag är det min tur att gästblogga hos henne. Så kika in hos Camilla och se vad är för recept jag delar med mig.

Länken kommer här: http://millashalsoblogg.blogspot.se/

Ha en toppenfin dag! Nadja

 

 

Print Friendly

Smoothie med tropiska smaker

Smoothies är riktigt bra, de är både mättande och nyttiga. Och till sommaren så är det som en glassdrink som svalkar så härligt i värmen. Jag har fått en ny blender, Oster Versa, och blev supersugen på att göra en smoothie. Frusna fruktbitar speciellt just till smoothies införskaffades och mixades ihop till en slät och god smoothie, hur enkelt som helst. Jag tog Coops frusna frukter med ananas, mango och papaya till detta recept och det blev supergott! Recept ger 3 höga glas eller 4 normalstora.

Propoints: Totalt propointsvärde: 7. Vid 2 portioner 3 propoints/portion, vid 3-4 portioner 2 propoints/portion.

Smoothie med tropiska smaker

Du behöver detta till 2-4 portioner:

4 dl Mild Lättyoghurt Vanilj 0,5 % , 300 gram ananas-mango-papaya frusna frukter, 1 msk kokosflingor

Gör så här:

Lägg allt i en blender/mixer och mosa till en slät kräm. Njut!

Smoothie med tropiska smaker

Som jag tidigare nämnde så har jag fått en ny leksak i köket, en blender från Oster Versa. Det är ett gammalt amerikanskt märke och som nu kommer till den svenska marknaden. Den har en patenterad motor på 1400 W, med 6 rostfria blad och ska klara av att mixa hela frukter och grönsaker utan problem. Man får även en press-stav som hjälper till att röra om i blender då t.ex. frusna frukter/bär fastnar mellan bladen.

Oster Versa

Print Friendly

Veckomeny 6/2015

Och så var det söndag igen och det innebär nya middagstips inför kommande vecka. Är du sugen på att sätta tänderna i en god hamburgare? Ja då ska du göra Crunchy Salsa Burger och njuta så mycket du bara kan av den. Den är goood!

Nästa vecka så vill jag att ni håller ögonen öppna och kikar in på bloggen lite oftare. För det är dags för en liten tävling och vinsten är en kokbok från Viktväktarna. Visst vill du vara med? Ha nu en bra vecka! / Nadja

Alla recepten i veckomenyn är propointsberäknade.

Crunchy Salsa Burger

     Pastapytt med lantkorv och grönsaker      Fransk tomatfisk-nadjaskitchen.se-vitlök-bröd-tomat-persilja-     Filodegspaj med purjolök och ris

     Ragu med Rigatoni     Tortillalasagne     Potatislåda med kassler

Måndag: Pastapytt med lantkorv och goa grönsaker

Tisdag: Fransk tomatfisk

Onsdag: Ragu med rigatoni

Torsdag: Filodegspaj med purjolök och ris (vegetariskt)

Fredag: Crunchy Salsa Burger

Lördag: Tortillalasagne med kyckling

Söndag: Potatislåda med kassler

Veckans söta: Ginospecial

Print Friendly