Veckans middag 1

 

Nu inför hösten så tänkte jag bli lite bättre på att planera veckans middagar för att både underlätta för oss här hemma och för att kanske till och med spara in någon krona på matinköp. Då tänkte jag även samtidigt att jag kunde dela med mig den till er så att ni kanske får något tips om vad ni kan ha till middagen. Jag ska försöka (verkligen försöka) vara regelbunden med dessa matlistor men jag lovar inget i förväg. Alla recept finns här på bloggen om inte så kommer den att finnas med på matlistan. Klicka på länken under varje bild så kommer ni direkt till receptet.

Veckans middag 1:

Måndag:

Radiatori med pepparkyckling

Tisdag:

Falukorv med pepparrotssås

Onsdag:

Thai Beef Ginger & Lemongrass wok

Torsdag:

Fransk tomatfisk

Fredag:

Kasslerpizza

Lördag:

Medaljonger med ugnstekt potatis

Björnbärskaka

Söndag:

Fyllda bulgurkupoler med kyckling

Jag hoppas något faller er i smaken eller hjälper er att komma på vad ni ska ha till middag. På lördagar så vill man ju även ha något gott (eller är det på fredag ?) så då slänger jag även in något sött i middagslistan. Vad tycker ni? Är detta något ni skulle vilja se här på bloggen? Skriv gärna en liten kommentar. Ha nu en riktigt fin vecka! / Kram Nadja

bloglovin

7 kommentarer

 • Mattias

  Mycket bra idé Nadja. Det är alltid svårt att komma på vad man ska äta i vecka. Ofta blir det idé torka. Så din lista passar oss utmärkt.

   
 • Mårtenssons kök

  Vi gör alltid veckomeny, brukar slå våra kloka huvuden samman på söndagen, bläddra genom urklipp, tidningar, sparade matbloggsrecept och böcker och leta efter inspiration. Visserligen ändrar vi oss ibland, vi tvingar inte i oss t.ex lax om vi hellre är sugna på kyckling, även om det inte händer så ofta. Skönt att ha allt fixat när man kommer hem från jobbet, allt finns hemma och det är bara att sätta igång att kocka.
  Roligt att se andras meny oxå, bra att få tips, så det tycker vi du ska fortsätta med!

   
 • Martina

  Ja, det är väldigt checkt att i förväg planera för hela veckan och väldigt skönt när man väl skrivit ner alltihop, det gäller bara att få tummen ur 😉

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.