Veckans middagstips nr: 152

 

Jag måste bara fråga. Går dagarna lika fort för er som för mig? Jag kan inte riktigt förstå vart tiden tar vägen. Men det är väl bara att gilla läget och göra sitt bästa av det. För att hinna med att allt så brukar jag sitta på söndagsförmiddagarna och blogga lite i lugn och ro. Just nu sitter jag och bloggar men har även Hela Sverige bakar i bakgrunden för att få lite tips och idéer. Man får faktiskt bra tips där. Ser ni på detta program? Vad tycker ni? Jag älskar ju och baka så jag tittar när jag hinner. Under veckan så kommer ni just få ett gott bakrecept på en god och fräsch rulltårta. Den har skapligt många propoints för oss viktväktare, så vi kan också njuta av den. Ha det så bra denna vecka! Nadja

Veckans middag nr 152:

Senapskryddade korvslantar med stekt löktMåndag: Senapskryddade korvslantar

Nudelsoppa med kyckling och krispiga grönsakerTisdag: Nudelsoppa med kyckling

Hoki med gräddig purjolökssåsOnsdag: Hoki i gräddig purjolökssås

Orientaliska köttfärsspettTorsdag: Orientaliska köttfärsspett

Pizza Vegetariana med mozzarellaFredag: Pizza Vegetariana med mozzarella

Fläskytterfilé med ostmosLördag: Fläskytterfile med ostmos

Mild PaprikagrytaSöndag: Paprikagryta

SchackrutorVeckans söta: Schackrutor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.