Veckans middagstips nr 38/2014

 

Ni har väl inte undgått att det är vintertid från och med i dag. Om ni har det så är det dags att ställa tillbaka tiden en timme. Själv så skulle jag tycka det är toppen om man tog bort det här med sommar och vintertid, en helt onödig grej. Jag vill att du kikar in på bloggen i början av nästa vecka. Då kommer jag att få lotta ut 2 stycken biljetter till Mitt Kök mässan i Stockholm som pågår mellan den 6 – 9 november. Om du bor i närheten av Stockholm, gillar mat och vin så ska du självklart vara med.

Vad händer mera? Jo på måndag så blir det en leverans av Linas matkasse. Då kommer jag att passa på och jämföra den med Viktväktarnas matkasse som jag hade för någon vecka sedan och även dela med mig av en del recept. Spännande eller vad säger ni? Trevlig vecka på er!   / Nadja

      Kesoplättar     Korvstroganoffgratäng     Fisk Bourguignonne

          Lasagne al forno     Pasta med lövbiffsås

Måndag: Potatislåda med kassler

Tisdag: Kesoplättar (vegetariskt)

Onsdag: Korvstroganoffgratäng

Torsdag: Fisk Bourguignonne

Fredag: Kycklingquesadillas

Lördag: Lasagne al Forno

Söndag: Pasta med lövbiff a la Gabbi

Veckans söta: Arraksbollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.