Middagsmeny

Veckans middagstips nr 20/2014

Jag ser fram emot veckan som kommer för det blir en kort arbetsvecka, bara tre dagar. Så skönt! Jag hoppas bara att vädret håller i sig och att solen stannar kvar, vi behöver den så väl. På jobbet så kommer även den första börja med sin sommarsemester och snart rullar det på. Själv tar jag semester väldigt sent i år och det kommer bli lite tufft när alla andra går, men den som spar han har. Och på torsdag är det dags för kurs igen. Denna gång är det tårtdekoration som gäller. En present från dottern min. Det ska bli sååå kul.

Denna vecka så är veckans söta Hemmagjord vaniljglass. Jag ber er att prova göra den för det är inte så svårt men lite planering behövs. Och den slår köpt glass i alla lägen. Önskar er en toppenfin vecka! / Kram kram Nadja

Pasta med tomatsås och grönsaker

     Medelhavsjärpar     Kycklingspett     Rosmarin- och vitlöksmarinerad kotletter

     Ostfylld kassler     Kalkon- och ostsallad     Stekt lax med kall sås

Måndag: Pasta med tomatsås och grönsaker (vegetariskt) (propoints)

Tisdag: Medelhavsjärpar med ris och bulgur

Onsdag: Kycklingspett med grönsaker 

Torsdag: Rosmarin- och vitlöksmarinerade kotletter (propoints)

Fredag: Ostfylld kassler (propoints)

Lördag: Kalkon- och ostsallad med Rhode Island

Söndag: Stekt lax med citronpeppar o kall sås

Veckans söta: Hemmagjord vaniljglass (propoints)

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.