Middagsmeny 34/2018

 

Då var man tillbaka från utlandsresan och är i full gång med planeringen av att äta rätt med Viktväktarna. Jag har fyllt i checklistan från och med fredags och vill nu komma in i bra rutiner igen. Jag tänkte skriva att nu får det vara slut på det goda, men det blir ju så fel. Jag äter ju gott med Viktväktarna också och utesluter ingenting. Jag bara anpassar mina portioner och har koll på hur mycket jag stoppar i mig istället. Det är Viktväktarna i ett nötskal. Här kommer vår middagsmeny som jag planerat för nästa vecka. Ha det så gott så länge! /Nadja

PS! Kika in på här på bloggen på tisdag, då händer det något skoj som du inte vill missa.

 

 

 

 

 

Måndag: Vietnamesisk nudelsallad (jättegod!)

Tisdag: Krämig Chicken Korma

Onsdag: Couscousröra med kycklingkorv

Torsdag: Sesamhoki i mild citronsås

Fredag: Crunchy Salsa Burger

Lördag: Aubergine och Zucchinilasagen (vegetariskt)

Söndag: Skinkinlindad kyckling med färskost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.