Middagsmeny 35/2018

 

Hej på er, hur har ni det? Jag har själv avverkat min första arbetsvecka och den har varit lite smått stressig. Mycket att komma in i på nytt efter att man har nollställt huvudet under semestern. Som ni ser så har jag bytt layout på min blogg och jag vill bara lite kort berätta varför. Den gamla upplevdes inte så användar vänlig av er läsare. Det var många som inte hittade var man t.ex lämnar kommentarer, speciellt nu när tävlingen med ViktVäktarna är i full gång och många vill vara med. Ni som vill lämna kommentarer (och det vill jag gärna att ni gör) men inte hittar riktigt vart ska göra det, bör göra så här: Klicka på själva inlägget (t.ex. rubriken) eller på ”Read More” så kommer du se vart du kan lägga din kommentar. Lite klagomål har även funnits på typsnittet, att den inte var så tydlig. Jag hoppas att denna blir bättre för er och att ni kommer att gilla den. Jag är själv ingen mästare på layouter och sånt, så jag får använda mig av färdiga ”paket” och ta det som finns med där. Jag vill även säga att äldre inlägg kan se lite tokiga ut då de är anpassade efter den gamla layouten och passar kanske då inte ihop med den nya. Här tänker jag framför allt på mina ”Middagsmenyer” som har flera bilder i samma inlägg, men jag ska försöka rätta till det så snart jag kan. Lämna gärna feedback om vad ni tycker om denna layout, både ris och ros vill jag ha. Trevlig vecka på er!

Måndag: Fläskfilégryta med gräslöksost 

Tisdag: Fisk med mandel- och osttäcke

Onsdag: Pasta med tomat och grönsaker (vegetariskt)

Torsdag: Currykyckling med kokosmjölk

Fredag: Köttfärsenchiladas

Lördag: Allt-i-ett-i-ugn

Söndag: Kyckling med champagnesås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.