Middagsmeny vecka 19/2025

 

Då var det dags för en ny middagsmeny och jag vill tipsa dig lite extra om fisken som tillsammans med såsen blir väldigt, väldigt gott. Testa även den glutenfria Kesopajen där pajskalet är gjord av kikärter och på så sätt mycket nyttigare. Fyllningen kan du variera efter eget tycke. Må så gott / Nadja ❤

Måndag: Couscoussallad med kyckling

Tisdag: Glutenfri kesopaj

Onsdag: Fisk i god chilisås med paprika, gräslök och ost

Torsdag: Snabblagad korvgryta

Fredag: Kyckling med Pak Choi

Lördag: Fetaostfyllda färsspett

Söndag: Salsamarinerade kotletter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.