Middagsmeny vecka 46/2020

 

Idag är det en fantastisk fin höstdag och jag hoppas att det är så även hos dig. Här får du nästa veckas middagsmeny och jag tipsar dig att prova göra egna chicken bits eller krispiga kycklingbitar som jag kallar dem. Så mycket godare än de frysta som går att köpa! Fisken är också väldigt god och enkel att göra. Samma sak gäller för Oregano- och paprikabiffarna, mycket smak och det blir bara mums med vitlöksyoghurten. Glöm inte att hålla avstånd och ta hand om dig i dessa tider. Kram Nadja

Måndag: Krispiga kycklingbitar med currydip (3sp+ BLÅ/6sp+ GRÖN)

Tisdag: Fisk i god chilisås med paprika, gräslök och ost (5sp LILA/5sp+ BLÅ/6sp+ GRÖN)

Onsdag: Vegetarisk tortillapizza (10sp BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Pasta med räkor och chili (9sp BLÅ/GRÖN)

Fredag: Oregano- och paprikabiffar med ugnstekt potatis och vitlöksyoghurt (10 sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Skinkschnitzel med svamptäcke (10sp BLÅ/11sp GRÖN)

Söndag: Fläskfilégryta med gräslöskost (10sp+ BLÅ/GRÖN)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.