Veckans middag 10

 

Börjar ni tröttna på ”Veckans middag”? Eller tycker ni fortfarande det är bra? Här kommer vilket som veckans matlista, en rätt så varierande lista enligt mitt tycke. Spana in veckan goda…Hallonpajen…den ju bara så suveränt god! Trevlig vecka på er…Nadja

~***~

Måndag:

Piripirikassler med ris och korn

Tisdag:

Falukorvsstubbar med pasta

Onsdag:

Fransk tomatfisk med gott brödströssel

Torsdag:

Paneng Gai

Fredag:

Kryddade Lövbiffsstrimlor med stekt lök i ris

Lördag:

Italienska köttbullar i mild tomatsås med basilika

Hallonpaj

Söndag:

Köttfärsfyllda paprikor

 bloglovin

6 kommentarer

 • Nadja

  Svar till Sanna:
  Tack för ditt svar Sanna, då fortsätter jag några veckor till med Veckans middag. Jättekul att ni hittar så mycket att tillaga i ert kommande nya kök…där blir jag lite avundsjuk för jag vill också ha ett nytt vackert hembonat kök.

  Nadja

   
 • Nadja

  Svar till Alexandra:
  Tackar så mycket för din respons, då fortsätter jag med veckans middag ett tag till. Mina recept behöver man inte följa till punkt och pricka utan jag hoppas de är mer till inspiration för trevliga stunder i köket. Om man inte har en krydda så kan man säkerligen ta en annan som man har hemma.

  Hälsningar Nadja

   
 • ≈Sanna≈

  Jag tycker att veckans middag är jättebra inspiration. När vi blir klara med vårt kök så kommer vi kunna laga mat fram till jul på enbart veckans middagar 🙂
  Hoppas att du får en fin vecka.

   
 • Alexandra

  Älskar dina veckans middagar! Du får inte sluta med dom. Tar mig sällan tiden att kommentera bloggar jag läser. Men jag ville bara säga att dina recpet kanske inte följs till punkt och pricka. Men dom ger alltid något nytt till vardagsträsket här hemma. Så tack!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.