Veckans middag nr: 118

 

Nu är det bara några dagar kvar på bokslutsarbetet och tillvaron kan bli normal igen, det vill säga jag kommer tillbringa lite mera tid i köket. Tack för att ni har tålamod med att inläggen är så glesta. Jag har flera idéer på gång och så fort jag har fått lite tid över så sätter jag igång. Det kommer bli lite indiskt, lite fisk, lite snabblagat och så lite sött förstås. Jag har även fått förfrågan om jag kommer med fler recept inom kategorien ”Viktväktarrecept”, det vill säga recept som är propointsuträknade. Jag ska försöka komma med fler, men då jag ej har tillgång till deras kalkylator längre, så kan jag inte lova att uträkningen blir helt korrekt. Ha nu en bra vecka allesammans! Nadja

~Veckans middag nr: 118~

Måndag: Kyckling Paneng Red Curry

Röd kasslergratängTisdag: Röd kasslergratäng

Hoki med gräddig purjolökssåsOnsdag: Hoki i gräddig purjolökssås

Tomatsoppa med ost och tortelliniTorsdag: Tomatsoppa med ost och tortellini

Baconlindade färsjärpar

Fredag: Baconlindade färsjärpar

Lördag: Tortillalasagne med kyckling

Söndag: Gremolatakotletter

SockerkakaVeckans söta: Sockerkaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.