Veckans middagstips nr: 158

 

Vad jag önskar att jag hade mer tid för bloggen. Veckans om gått har varit en bokslutsvecka på jobbet för mig och det innebär långa och ansträngande dagar. Jag är helt slut när jag kommer hem och tyvärr så blir bloggen då lidande. Men jag försöker kompensera er detta veckorna emellan och denna gång så kommer jag att blidka er med en bra tävling, så kika in på bloggen imorgon. Allra allra helst skulle jag vilja syssla med den på heltid men inkomst måste man ju ha. Här får ni veckans middagstips. Ha det bra! /Nadja

Veckans middagstips nr: 158

KorvstroganoffgratängMåndag: Korvstroganoffgratäng

Tisdag: Bifteki med vitlöksyoghurt

Onsdag: Mexikansk soppa med chorizo

Fläskytterfilé med ostmosTorsdag: Fläskytterfilé med ostmos

Krämig Chicken KormaFredag: Krämig Chicken Korma

Lördag: Gremolatakotlett

Söndag: Grönsakslasagne med keso

Puffiga jordnötsbitarVeckans söta: Puffiga jordnötsbitar

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.