Veckans middag nr: 16

 

Första advent är över och jag hoppas att ni hade det riktigt fint och mysigt. Det hade vi. Jag bakade en riktigt god kaka som jag ska dela med mig av under veckan, så håll utkick. Här kommer nya förslag på veckans middagar. Jag hoppas att den kan underlätta för er då det kan bli allt stressigare nu inför jul. Ha en toppenfin vecka. / Nadja

~***~

Måndag:

 

Fjärilspasta med köttfärssås

Tisdag:

Krossad vitlökspotatis med kyckligfilé

Onsdag:

Mexikansk soppa med chorizo

Torsdag:

Oregano- och paprikabiffar

Fredag:

Grönsakslasagne med keso

Lördag:

Moussaka

Söndag:

Kotlett med gremolata

Adventsgodis: Wienernougat

~***~

bloglovin

~***~

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.