Veckans middag nummer 34

 

Så var det dags för vecka 14 i årets kalender. Vi är i april och att tre månader redan har gått är lite ofattbart för mig. I går kom vi överens med resten av familjen/släkten att i år så firar vi påsken hos oss, så jag har lite att planera som ni förstår. Jag vill ha en hel del gott på påskbordet och det är inte sill och sånt jag pratar om, utan så mycket annat. Det ska bli väldigt spännande och självklart så ska jag försöka dela med mig av så mycket jag kan.

Jag håller på och övningskör med min dotter så mycket som det går just nu och det är verkligen snabblagat som gäller på vardagarna. Det återspeglas säkert på veckans middagstips men det kan väl vara bra för er också, då har ni ju tid för annat också. Ha en riktigt fin vecka! Nadja

PS! Jag kom just på det…vi firar att våren är på väg, så en tävling med fint vårpaket från Aromia kommer under veckan, så håll utkick.

~***~

Måndag:

Kycklingssallad med grön pesto pasta

Tisdag:

Lövbiffswok Teriyaki

Onsdag:

Klassisk kokt fisk med äggsås

Torsdag:

Snabb korvgryta

Torsdag:

Citron- och vitlökspasta

Crunchy Salsa Burger

Lördag:

Barbequekotletter med grönsaksris

Päronpaj

Söndag:

Tagliatelle med gräddig fläskfilésås

 bloglovin

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.