Veckans middag nummer 85

 

Då var vi inne i maj och tiden går så himlans snabbt. Jag hänger fortfarande (!) inte med i år, tror jag är kvar någonstans i februari eller så. Men jag försöker göra mitt bästa, fast jag måste erkänna att det känns ibland som om man slits itu för alla drar liksom i en. Det är inte bra alls. Denna vecka så jobbar jag men sedan tar jag ut en veckas semester, hoppas då att jag hinner göra det jag ska, men framför allt samla på mig lite energi och krafter. Önskar er en superfin vecka! Nadja

~***~

Måndag:

Pasta med tomatsås och grönsaker

Tisdag:

Ugnsomelett med kabanoss och potatis

Onsdag:

Kyckling Paneng Red Curry

Torsdag:

Potatislåda med kassler

Fredag:

Cevapcici 

servade i

Pitabröd

Lördag:

Fisk a la Bourguignonne

Söndag:

Köttfärslimpa

Veckans söta:

Mandelfyllda snibbar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.