Middagsmeny vecka 22/2021

 

Jag vet inte hur det är hos er men hos mig så är det lite svårt med planeringen av mat just nu. Jag vill äta sommarmat men vädret är kallt och kroppen vill ha varm mat och det gärna soppor. Jag vet! Jättetråkigt men så är det. Jag har hört att det här kalla och regniga vädret kommer att hålla i sig ett tag till tyvärr – i alla fall där jag bor. Jag har i alla fall gjort i ordning en meny och så får vi se hur mycket vi håller oss till den. Ha det så gott! Nadja

Måndag: Kycklinggryta med kabanoss (7sp BLÅ/ 11sp GRÖN)

Tisdag: Kebabkryddade lövbiffsstrimlor med stekt lök (9sp BLÅ/GRÖN)

Onsdag: Tomatsoppa med ost och tortellini (8sp BLÅ/10sp GRÖN)

Torsdag: Fisk med ugnsbakade tomater

Fredag: Skinkpaj med keso (7sp LILA/BLÅ, 8sp GRÖN)

Lördag: Köttfärsjärpar med timjan och grönsaker i tomatsås (8sp+ BLÅ/9sp+ GRÖN)

Söndag: Jamie Olivers vitlökspanerade kyckling (10sp+ BLÅ/12sp+ GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.