Middagsmeny vecka 40/2019

 

Veckans Middagsmeny är bloggens mest uppskattade inlägg. Jag får så många kommentarer från er som tackar och uppskattar att jag gör den. Jag gör alltid en meny till oss här hemma, så varför inte dela med mig av den till er? Det är ju bara kul att kunna hjälpa till. Men jag ska vara ärlig, vi följer den inte riktigt hela tiden. Visste ni att första veckomenyn la jag ut redan den 16 augusti 2010, alltså för 9 år sedan! Om jag inte var först ut med middagsmenyer, så var jag säkerligen bland dom första i alla fall. Tiden går galet fort i alla fall.

Middagsmenyn ser lite annorlunda ut från och med denna vecka. Lite bilder, alla veckans rätter, länkar till recepten samt sist även en länk till pdf-fil (använd endast vid behov – tänk på miljön). Berätta gärna vad ni tycker om det. Jag vill både ha ris, ros och eventuella förslag till ytterligare förbättringar. Önskar er nu en superfin vecka! Nadja

Måndag: Skink, ost och tomatomelett 

Tisdag: Snabblagad Quornburgare (vegetariskt)

Onsdag: Spättarullader på savoykålsbädd

Torsdag: Lövbiffswok teriyaki ginger & sesami

Fredag: Tacopizza

Lördag: Lasagne al forno 

Söndag: Chicken a la King 

PDF-fil: Middagsmeny v40/2019

2 kommentarer

  • Nadja

    Hej Carro,
    Vad är det som du upplever är rörigt? Jag har försökt göra den tydligare och enklare. Alla länkar finns efter menyn.
    Hälsningar Nadja

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.